Reparasjoner

Reparasjon og vedlikehold har vært bærebjelken for verkstedet siden starten i 1915. Gjennom årene har vi bygget solid kompetanse innen reparasjon til marin og maritim industri. Vi tar oss av problemet fra feilsøking og diagnostisering, til utbedring og testing.

Reparasjon og vedlikehold  på Trondskjær og Lise Beate

Oddvar Nes AS velger ofte Botnhamn Sveis AS for reparasjons- og vedlikeholdsarbeider på sine båter.

 

Reparasjon og vedlikehold Segla

Segla tok sitt versktedopphold hos oss våren 2016. Vi har gjort utbedringer på hydraulikkanlegget, montert nye høytrykksvaskere, reparert rormaskin, vedlikehold og skiftet manøverventiler på nothaler, montert dekksvinsj.

 

Reparasjoner og vedlikehold Elin

Servicekatamaranen Elin tilhørende Finnsnes Dykk og Anleggsservice AS har fått gjort diverse reparasjoner og vedlikehold hos oss. Blant annet har vi laget og montert rekkeruller, laget avstiving til nokkevinsj, feilsøkt og reparert lekkasje på hydraulikksystem, reparert lekkasje på nokkevinsj, laget og montert pullerter, bygget nytt sikkerhetsrekkverk, montert nødstoppbrytere til dekksutstyr med mer.

Reparasjon av høytrykksanlegg i Svanfjell

Vi har skiftet og justert ventiler, skiftet slitedeler og justert pumpe til høytrykksvaskeanlegget om bord i servicebåten Svanfjell til Salmar Nord AS.

 

Overhaling av gir i Breitind

Botnhamn Sveis fikk oppdraget med å overhale giret i fiskebåten Breitind. Vi har også levert og montert ny garnstopper og styrekonsoll.